موضوعات حوزه علمی صنایع غذایی

موضوع فراوانی میانگین سال انتشار مقالات موضوع چارک تازگی در حوزه
1شربت خام نیشکر24 1385.50Q4
2شیرخام24 1386.75Q4
3None240 1387.48Q4
4سافرانال30 1388.00Q4
5کروسین24 1388.25Q4
6گندم114 1388.32Q4
7پنیر سفید48 1388.38Q4
8ایران66 1388.55Q4
9عناصر معدنی54 1388.56Q4
10نان لواش30 1388.60Q4
11خشک کن کابینی24 1389.00Q3
12فسفاتیدیل کولین24 1389.25Q3
13پلی فنل24 1389.25Q3
14آنتروپی30 1389.40Q3
15خواص فیزیکی و مکانیکی30 1389.40Q3
16روغن سرخ کردنی30 1389.40Q3
17زعفران66 1389.45Q3
18انبارداری48 1389.50Q3
19ویژگیهای کیفی24 1389.50Q3
20بیاتی نان42 1389.57Q3
21تالو اولئین24 1389.75Q3
22درجه بندی24 1389.75Q3
23کلروفیل24 1389.75Q3
24بنتونیت36 1389.83Q3
25آهن48 1389.88Q3
26استافیلوکوکوس ارئوس24 1390.00Q3
27الایزا24 1390.00Q3
28لینولنیک اسید24 1390.00Q3
29نان حجیم48 1390.00Q3
30پایداری کف24 1390.00Q3
31بار میکروبی54 1390.11Q3
32عدد پراکسید42 1390.14Q3
33آماده سازی30 1390.20Q3
34تخمیر حالت جامد24 1390.25Q3
35دوره نگهداری24 1390.25Q3
36فرآوری24 1390.25Q3
37ماهی فیتوفاگ24 1390.25Q3
38پاتولین24 1390.25Q3
39آب انار54 1390.33Q3
40ویژگیهای حسی36 1390.33Q3
41شیر سویا66 1390.36Q3
42جو بدون پوشینه30 1390.40Q3
43مخمر نانوایی30 1390.40Q3
44موز30 1390.40Q3
45پنیر سفید ایرانی60 1390.40Q3
46پیش بینی30 1390.40Q3
47دانسیته42 1390.43Q3
48آویشن48 1390.50Q3
49ترکیب شیمیایی36 1390.50Q3
50جذب اتمی24 1390.50Q3
51خواص هندسی36 1390.50Q3
52رب گوجه فرنگی60 1390.50Q3
53ضریب اصطکاک24 1390.50Q3
54عدد دی ان مزدوج24 1390.50Q3
55فیتواسترول‌ها24 1390.50Q3
56قارچ24 1390.50Q3
57پرتودهی گاما24 1390.50Q3
58پودر آب پنیر36 1390.50Q3
59گیلاس36 1390.50Q3
60بستنی سنتی30 1390.60Q3
61انار48 1390.63Q3
62باسیلوس سرئوس42 1390.71Q3
63لاکتوباسیلوس روتری42 1390.71Q3
64مالت42 1390.71Q3
65آلبالو24 1390.75Q3
66اسیدیته48 1390.75Q3
67خشک کردن انجمادی24 1390.75Q3
68کلرید کلسیم24 1390.75Q3
69روغن کانولا54 1390.78Q3
70آزمون نیکویی برازش30 1390.80Q3
71گوجه فرنگی66 1390.82Q2
72شلتوک36 1390.83Q2
73ضریب نفوذ موثر36 1390.83Q2
74نگهداری78 1390.85Q2
75کشمش78 1390.85Q2
76کدورت48 1390.88Q2
77کلسترول60 1390.90Q2
78آسپرژیلوس فلاووس48 1391.00Q2
79آنزیم بری54 1391.00Q2
80ادویه24 1391.00Q2
81اسید سیتریک54 1391.00Q2
82بنزوات سدیم24 1391.00Q2
83دی استیل30 1391.00Q2
84رقم24 1391.00Q2
85سختی30 1391.00Q2
86ضایعات خرما24 1391.00Q2
87میوه به30 1391.00Q2
88پنیر لیقوان48 1391.00Q2
89کروماتوگرافی گازی60 1391.00Q2
90چیپس سیب زمینی72 1391.08Q2
91خمیر114 1391.11Q2
92کاراگینان54 1391.11Q2
93اسیدهای چرب126 1391.14Q2
94پسته168 1391.14Q2
95خرمای مضافتی36 1391.17Q2
96اسید فیتیک60 1391.20Q2
97ماست منجمد30 1391.20Q2
98هدایت الکتریکی30 1391.20Q2
99خامه کم چرب24 1391.25Q2
100زمان تخمیر24 1391.25Q2
101لاکتوباسیل24 1391.25Q2
102ملاس24 1391.25Q2
103میوه بلوط48 1391.25Q2
104نعناع24 1391.25Q2
105اکستنسوگراف66 1391.27Q2
106اولترافیلتراسیون84 1391.29Q2
107شیر138 1391.30Q2
108خواص شیمیایی36 1391.33Q2
109رفتار جریان36 1391.33Q2
110پراکسید30 1391.40Q2
111مدلسازی72 1391.42Q2
112سیب84 1391.43Q2
113نان تافتون42 1391.43Q2
114شیر خام66 1391.45Q2
115خصوصیات شیمیایی78 1391.46Q2
116آرد90 1391.47Q2
117آب هویج24 1391.50Q2
118ارزش غذایی24 1391.50Q2
119روغن120 1391.50Q2
120روغن سبوس برنج24 1391.50Q2
121ضایعات نان24 1391.50Q2
122طیف سنجی جذب اتمی24 1391.50Q2
123عصاره فنولی24 1391.50Q2
124کلرید سدیم24 1391.50Q2
125گردو36 1391.50Q2
126روغن زیتون96 1391.56Q2
127انگور84 1391.57Q2
128لیستریا مونوسیتوژنز42 1391.57Q2
129لیپولیز42 1391.57Q2
130خرفه30 1391.60Q2
131عصاره چای سبز30 1391.60Q2
132فعالیت ضد قارچی30 1391.60Q2
133نیتریت30 1391.60Q2
134نان168 1391.61Q2
135آفلاتوکسین96 1391.63Q2
136شفاف سازی48 1391.63Q2
137نخود48 1391.63Q2
138خرما102 1391.65Q2
139اسید استیک36 1391.67Q2
140رطوبت90 1391.67Q2
141ساکارز36 1391.67Q2
142مواد غذایی36 1391.67Q2
143نشاسته ذرت36 1391.67Q2
144نفوذپذیری به بخار آب36 1391.67Q2
145پلی اتیلن36 1391.67Q2
146خواص مکانیکی222 1391.70Q2
147مخمر42 1391.71Q2
148اسید فولیک24 1391.75Q2
149کپور نقره‌ای24 1391.75Q2
150پنیر108 1391.78Q2
151خشک شدن30 1391.80Q2
152خمیر منجمد30 1391.80Q2
153دوره رسیدن30 1391.80Q2
154روش رویه پاسخ30 1391.80Q2
155شفافیت30 1391.80Q2
156عمر ماندگاری30 1391.80Q2
157فرمولاسیون60 1391.80Q2
158کپور معمولی30 1391.80Q2
159خشک کن36 1391.83Q2
160کادمیوم36 1391.83Q2
161تخمیر120 1391.85Q2
162زمان نگهداری84 1391.86Q2
163ماکارونی84 1391.86Q2
164ارزیابی حسی324 1391.87Q2
165ماست216 1391.89Q2
166آب پنیر60 1391.90Q2
167سرب60 1391.90Q2
168سیب زمینی132 1391.91Q2
169روغن آفتابگردان78 1391.92Q2
170کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا78 1391.92Q2
171بستنی102 1391.94Q2
172فلزات سنگین114 1391.95Q2
173بیاتی276 1391.96Q2
174اسانس آویشن شیرازی30 1392.00Q2
175استنباط بیزی24 1392.00Q2
176اسید لاکتیک36 1392.00Q2
177اسید چرب42 1392.00Q2
178ترکیب اسید چرب66 1392.00Q2
179توزیع نمایی36 1392.00Q2
180خصوصیات ارگانولپتیکی24 1392.00Q2
181خمیر ترش30 1392.00Q2
182سبوس گندم24 1392.00Q2
183سینرسیس36 1392.00Q2
184ضد میکروبی24 1392.00Q2
185عمر انباری24 1392.00Q2
186لاکتوباسیلوس پلانتاروم108 1392.00Q2
187پروتئین آب پنیر تغلیظ شده48 1392.00Q2
188پوشش‌های خوراکی30 1392.00Q2
189پونه کوهی24 1392.00Q2
190چای سیاه24 1392.00Q2
191کیفیت میکروبی30 1392.00Q2
192گلیسرول30 1392.00Q2
193عسل60 1392.10Q2
194سس مایونز102 1392.12Q2
195ویسکوزیته186 1392.13Q2
196غنی سازی120 1392.15Q2
197خواص رئولوژیکی132 1392.18Q2
198سفتی66 1392.18Q2
199اسانس دارچین30 1392.20Q2
200نایسین30 1392.20Q2
201ویژگی‌های شیمیایی30 1392.20Q2
202پایداری اکسیداسیونی30 1392.20Q2
203همبرگر78 1392.23Q2
204آنتروپی شانون24 1392.25Q2
205آنتی بیوتیک24 1392.25Q2
206بسته بندی تحت خلاء24 1392.25Q2
207جذب آب24 1392.25Q2
208سویا72 1392.25Q2
209فندق24 1392.25Q2
210لیپاز24 1392.25Q2
211مایونز کم چرب24 1392.25Q2
212مغز پسته24 1392.25Q2
213کورکومین24 1392.25Q2
214برنج90 1392.27Q2
215pH66 1392.27Q2
216سوربیتول42 1392.29Q2
217خواص فیزیکوشیمیایی120 1392.30Q2
218ترکیبات شیمیایی36 1392.33Q2
219گرفتگی36 1392.33Q2
220بسته بندی198 1392.36Q2
221آرد سویا96 1392.38Q2
222اشرشیاکلی48 1392.38Q2
223توکوفرول48 1392.38Q2
224کیفیت228 1392.39Q2
225ماست پروبیوتیک72 1392.42Q2
226خشک کردن414 1392.42Q2
227فارینوگراف114 1392.42Q2
228خواص حسی132 1392.45Q1
229پروتئولیز78 1392.46Q1
230پروتئین78 1392.46Q1
231آب مادون بحرانی24 1392.50Q1
232ارزش تغذیه‌ای24 1392.50Q1
233ترکیبات قطبی24 1392.50Q1
234توزیع مجانبی24 1392.50Q1
235جو48 1392.50Q1
236خصوصیات رئولوژیکی72 1392.50Q1
237خیساندن36 1392.50Q1
238ساختار اسید چرب24 1392.50Q1
239سس کچاپ24 1392.50Q1
240شبکه‌های عصبی مصنوعی36 1392.50Q1
241شبیه سازی24 1392.50Q1
242شیر پاستوریزه24 1392.50Q1
243نان باگت60 1392.50Q1
244نان بدون گلوتن48 1392.50Q1
245نانوفیلتراسیون24 1392.50Q1
246نشاسته اصلاح شده48 1392.50Q1
247هانترلب24 1392.50Q1
248پوشش48 1392.50Q1
249گوار96 1392.50Q1
250پکتین102 1392.53Q1
251ایزوله پروتئین سویا90 1392.53Q1
252ویژگی‌های مکانیکی54 1392.56Q1
253آنزیم42 1392.57Q1
254بسته بندی فعال42 1392.57Q1
255جذب رطوبت42 1392.57Q1
256خصوصیات فیزیکی42 1392.57Q1
257پایداری156 1392.58Q1
258خشک کن پاششی60 1392.60Q1
259سوربات پتاسیم30 1392.60Q1
260میکروسکوپ الکترونی30 1392.60Q1
261نفوذپذیری60 1392.60Q1
262کیفیت نان30 1392.60Q1
263خصوصیات کیفی78 1392.62Q1
264آلودگی میکروبی42 1392.71Q1
265خواص بافتی42 1392.71Q1
266آرد کامل سویا24 1392.75Q1
267آسپرژیلوس24 1392.75Q1
268راندمان استخراج24 1392.75Q1
269روی24 1392.75Q1
270زایلیتول24 1392.75Q1
271سبوس برنج72 1392.75Q1
272صمغ دانه ریحان24 1392.75Q1
273لاکتولوز24 1392.75Q1
274گرانروی24 1392.75Q1
275گلوکز24 1392.75Q1
276رنگ سنجی78 1392.77Q1
277فیبر رژیمی54 1392.78Q1
278لاکتوباسیلوس کازئی138 1392.78Q1
279خشک کردن لایه نازک30 1392.80Q1
280خصوصیات مکانیکی30 1392.80Q1
281ماست چکیده30 1392.80Q1
282رنسیمت66 1392.82Q1
283ویژگی‌های رئولوژیکی132 1392.82Q1
284هسته خرما36 1392.83Q1
285خمیرترش42 1392.86Q1
286نگهدارنده طبیعی42 1392.86Q1
287دما102 1392.94Q1
288جایگزین چربی108 1392.94Q1
289امولسیون144 1392.96Q1
290رئولوژی372 1392.97Q1
291پروبیوتیک360 1392.98Q1
292آب انگور24 1393.00Q1
293اسانس144 1393.00Q1
294الکتروفورز36 1393.00Q1
295امولسیفایر90 1393.00Q1
296بیفیدوباکتریوم لاکتیس42 1393.00Q1
297تخم مرغ42 1393.00Q1
298ترکیبات فنولیک102 1393.00Q1
299تغییرات رنگ42 1393.00Q1
300تیمار حرارتی24 1393.00Q1
301خشک کردن اسمزی72 1393.00Q1
302رزماری36 1393.00Q1
303روغن کلزا48 1393.00Q1
304شاخص قهوه‌ای شدن24 1393.00Q1
305ضدمیکروبی42 1393.00Q1
306ضریب نفوذ48 1393.00Q1
307فرایند حرارتی30 1393.00Q1
308محتوای رطوبت42 1393.00Q1
309مدل ریاضی36 1393.00Q1
310نگهدارنده24 1393.00Q1
311پلی وینیل الکل48 1393.00Q1
312کاروتنوئید42 1393.00Q1
313کنسانتره پروتئینی24 1393.00Q1
314کیتوزان162 1393.00Q1
315کیوی48 1393.00Q1
316گوشت مرغ24 1393.00Q1
317ویژگی‌های حسی174 1393.03Q1
318خواص فیزیکی156 1393.08Q1
319صمغ کتیرا72 1393.08Q1
320آبگیری اسمزی138 1393.09Q1
321نان بربری204 1393.09Q1
322انرژی فعال سازی66 1393.09Q1
323مدل سازی ریاضی60 1393.10Q1
324گلوتن60 1393.10Q1
325نشاسته102 1393.12Q1
326خصوصیات بافتی48 1393.13Q1
327سوسیس96 1393.13Q1
328فعالیت ضدمیکروبی48 1393.13Q1
329سین بیوتیک42 1393.14Q1
330شکلات42 1393.14Q1
331ماشین بینایی42 1393.14Q1
332کپک42 1393.14Q1
333رنگ270 1393.16Q1
334امولسیون کنندگی36 1393.17Q1
335بتاگلوکان36 1393.17Q1
336زیتون36 1393.17Q1
337پروتئین هیدرولیز شده72 1393.17Q1
338چای سبز66 1393.18Q1
339کنسانتره پروتئین آب پنیر66 1393.18Q1
340آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی30 1393.20Q1
341اثر ضدمیکروبی30 1393.20Q1
342خواص عملکردی90 1393.20Q1
343سینتیک خشک کردن30 1393.20Q1
344ماست کم چرب30 1393.20Q1
345مهاجرت30 1393.20Q1
346هیدروکلوئید174 1393.21Q1
347آویشن شیرازی54 1393.22Q1
348شیره انگور54 1393.22Q1
349اسپیرولینا پلاتنسیس24 1393.25Q1
350اگزوپلی ساکارید24 1393.25Q1
351ترکیب اسیدهای چرب48 1393.25Q1
352دانه انار24 1393.25Q1
353زرشک72 1393.25Q1
354شکر24 1393.25Q1
355عصاره گیری24 1393.25Q1
356قوام24 1393.25Q1
357ماکروویو24 1393.25Q1
358ویژگی‌های بافتی72 1393.25Q1
359پودر خرما24 1393.25Q1
360کف زایی24 1393.25Q1
361کچاپ24 1393.25Q1
362ماندگاری258 1393.26Q1
363فیلم خوراکی180 1393.27Q1
364ویتامین ث66 1393.27Q1
365دوغ126 1393.29Q1
366روغن زیتون بکر42 1393.29Q1
367سوریمی42 1393.29Q1
368استخراج210 1393.31Q1
369اندازه ذرات36 1393.33Q1
370باکتری‌های اسید لاکتیک72 1393.33Q1
371بیسکویت54 1393.33Q1
372قارچ دکمه‌ای54 1393.33Q1
373هیدروکسی پروپیل متیل سلولز36 1393.33Q1
374پیش تیمار36 1393.33Q1
375ترکیبات فنلی114 1393.37Q1
376قزل آلای رنگین کمان114 1393.37Q1
377ضایعات48 1393.38Q1
378ویژگی‌های فیزیکی78 1393.38Q1
379خصوصیات فیزیکوشیمیایی228 1393.39Q1
380اشریشیاکلی30 1393.40Q1
381اولتراسونیک30 1393.40Q1
382برآورد ماکسیمم درستنمایی30 1393.40Q1
383خلاء30 1393.40Q1
384زیست تخریب پذیر30 1393.40Q1
385پس از برداشت30 1393.40Q1
386پوشش خوراکی150 1393.40Q1
387خصوصیات حسی72 1393.42Q1
388جداسازی42 1393.43Q1
389ذرت42 1393.43Q1
390پاستوریزاسیون42 1393.43Q1
391شبکه عصبی مصنوعی138 1393.43Q1
392نانورس54 1393.44Q1
393پایداری امولسیون54 1393.44Q1
394آرد گندم120 1393.45Q1
395انجماد78 1393.46Q1
396آرسنیک24 1393.50Q1
397آلفا آمیلاز24 1393.50Q1
398آناتو24 1393.50Q1
399تغلیظ24 1393.50Q1
400خصوصیات عملکردی60 1393.50Q1
401دکستران24 1393.50Q1
402طبقه بندی24 1393.50Q1
403فیلم زیست تخریب پذیر24 1393.50Q1
404لاکتوباسیلوس48 1393.50Q1
405نان سنگک36 1393.50Q1
406پایداری اکسیداتیو48 1393.50Q1
407پلی اتیلن ترفتالات24 1393.50Q1
408چغندر قند24 1393.50Q1
409ژلاتین216 1393.50Q1
410اینولین276 1393.54Q1
411جذب روغن120 1393.55Q1
412لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس174 1393.55Q1
413کربوکسی متیل سلولز228 1393.55Q1
414الگوریتم EM54 1393.56Q1
415صمغ گوار108 1393.56Q1
416ویژگی‌های عملکردی54 1393.56Q1
417آسپرژیلوس نایجر42 1393.57Q1
418رئولوژی خمیر42 1393.57Q1
419زردآلو42 1393.57Q1
420زنده مانی84 1393.57Q1
421نشاسته گندم42 1393.57Q1
422زانتان102 1393.59Q1
423پری بیوتیک102 1393.59Q1
424امواج مایکروویو30 1393.60Q1
425انرژی فعالسازی30 1393.60Q1
426بزرک30 1393.60Q1
427تقلب60 1393.60Q1
428خواص کیفی30 1393.60Q1
429فعالیت آبی30 1393.60Q1
430ریزپوشانی168 1393.61Q1
431انبارمانی48 1393.63Q1
432مایکروویو210 1393.63Q1
433استافیلوکوکوس اورئوس90 1393.67Q1
434بیفیدوباکتریوم بیفیدوم36 1393.67Q1
435متیل سلولز54 1393.67Q1
436پردازش تصویر252 1393.67Q1
437کازئینات سدیم90 1393.67Q1
438کنجاله کنجد36 1393.67Q1
439بافت378 1393.70Q1
440بهینه سازی300 1393.70Q1
441HPLC42 1393.71Q1
442تخلخل84 1393.71Q1
443حسی42 1393.71Q1
444ریزساختار84 1393.71Q1
445سرخ کردن174 1393.72Q1
446آب سیب48 1393.75Q1
447سوکرالوز24 1393.75Q1
448کفیران24 1393.75Q1
449کم چرب24 1393.75Q1
450چربی54 1393.78Q1
451روغن سویا138 1393.78Q1
452زمان ماندگاری138 1393.78Q1
453اکسایش30 1393.80Q1
454بیوپلیمر30 1393.80Q1
455زئین30 1393.80Q1
456محتوای رطوبتی30 1393.80Q1
457کانولا30 1393.80Q1
458کتیرا96 1393.81Q1
459فراصوت204 1393.82Q1
460پروتئین آب پنیر78 1393.85Q1
461ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی168 1393.86Q1
462شیره خرما90 1393.87Q1
463ثعلب48 1393.88Q1
464خاصیت آنتی اکسیدانی48 1393.88Q1
465امواج فراصوت156 1393.88Q1
466آلکالاز66 1393.91Q1
467ترکیبات فنولی174 1393.93Q1
468آب نارنج30 1394.00Q1
469آراشیدونیک اسید24 1394.00Q1
470آنتی اکسیدان طبیعی24 1394.00Q1
471اسپاگتی24 1394.00Q1
472اسیدآسکوربیک24 1394.00Q1
473انجیر24 1394.00Q1
474اندیس پراکسید24 1394.00Q1
475باکتریوسین36 1394.00Q1
476حجم مخصوص30 1394.00Q1
477خصوصیات میکروبی24 1394.00Q1
478خواص آنتی اکسیدانی30 1394.00Q1
479زمان برداشت24 1394.00Q1
480سفتی بافت24 1394.00Q1
481شاخص‌های رنگی24 1394.00Q1
482صمغ عربی96 1394.00Q1
483فعالیت آنتی اکسیدانی396 1394.00Q1
484فعالیت ضد میکروبی66 1394.00Q1
485فلاونوئید30 1394.00Q1
486قند مایع خرما24 1394.00Q1
487نان قالبی30 1394.00Q1
488نان مسطح30 1394.00Q1
489نانوکامپوزیت96 1394.00Q1
490پایدارکننده36 1394.00Q1
491پایداری حرارتی30 1394.00Q1
492پلی فنل اکسیداز24 1394.00Q1
493گلرنگ24 1394.00Q1
494آنتوسیانین96 1394.06Q1
495انتقال جرم90 1394.07Q1
496چروکیدگی84 1394.07Q1
497نان تست54 1394.11Q1
498پوشش دهی48 1394.13Q1
499حلالیت36 1394.17Q1
500سرخ کردن عمیق144 1394.17Q1
501ناگت مرغ36 1394.17Q1
502زیره سبز30 1394.20Q1
503ماهی کپور30 1394.20Q1
504پتانسیل زتا30 1394.20Q1
505کنجد30 1394.20Q1
506نمک54 1394.22Q1
507صمغ فارسی78 1394.23Q1
508ویژگی‌های کیفی78 1394.23Q1
509آنتی اکسیدان300 1394.24Q1
510روش سطح پاسخ474 1394.24Q1
511انرژی مصرفی24 1394.25Q1
512عصاره آبی24 1394.25Q1
513نوشیدنی24 1394.25Q1
514خشک کردن پاششی66 1394.27Q1
515اکسیداسیون42 1394.29Q1
516سفیده تخم مرغ42 1394.29Q1
517آنزیم لیپاز36 1394.33Q1
518صمغ90 1394.33Q1
519عصاره اتانولی36 1394.33Q1
520بافت سنجی96 1394.38Q1
521بهینه یابی48 1394.38Q1
522نانوامولسیون48 1394.38Q1
523کیک108 1394.39Q1
524آرد ذرت30 1394.40Q1
525بسته بندی اتمسفر اصلاح شده30 1394.40Q1
526خواص رئولوژی30 1394.40Q1
527کیک روغنی60 1394.40Q1
528مدل سازی180 1394.43Q1
529کره54 1394.44Q1
530PCR48 1394.50Q1
531اسانس آویشن24 1394.50Q1
532خلال سیب زمینی36 1394.50Q1
533سورگوم24 1394.50Q1
534صمغ دانه مرو24 1394.50Q1
535ماست سین بیوتیک24 1394.50Q1
536مریم گلی24 1394.50Q1
537پرتودهی60 1394.50Q1
538کروماتوگرافی24 1394.50Q1
539آکریل آمید78 1394.54Q1
540هیدرولیز آنزیمی108 1394.56Q1
541ضریب انتشار موثر رطوبت30 1394.60Q1
542فیبر60 1394.60Q1
543فیزیکوشیمیایی48 1394.63Q1
544گلابی48 1394.63Q1
545صمغ زانتان114 1394.63Q1
546ایزومالت36 1394.67Q1
547شبکه عصبی72 1394.67Q1
548ترانس گلوتامیناز78 1394.69Q1
549سطح پاسخ120 1394.70Q1
550RSM42 1394.71Q1
551ازن42 1394.71Q1
552لیکوپن42 1394.71Q1
553تردی24 1394.75Q1
554روغن خوراکی24 1394.75Q1
555صمغ زدو24 1394.75Q1
556فنل کل48 1394.75Q1
557لاکتوباسیلوس رامنوسوس24 1394.75Q1
558منجمد کردن24 1394.75Q1
559نانو اکسید روی24 1394.75Q1
560ژل24 1394.75Q1
561کف24 1394.75Q1
562اکسید روی30 1394.80Q1
563برشته کردن60 1394.80Q1
564عصاره90 1394.80Q1
565لیزوزیم30 1394.80Q1
566ریحان36 1394.83Q1
567صمغ قدومه شهری36 1394.83Q1
568عصاره پوست انار36 1394.83Q1
569فلفل قرمز36 1394.83Q1
570اولتراسوند78 1394.85Q1
571پایداری اکسایشی108 1394.94Q1
572اتمسفر اصلاح شده30 1395.00Q1
573استخراج روغن36 1395.00Q1
574جوانه گندم24 1395.00Q1
575سینتیک60 1395.00Q1
576صمغ دانه شاهی36 1395.00Q1
577مالتودکسترین96 1395.00Q1
578منطق فازی24 1395.00Q1
579هوای داغ24 1395.00Q1
580کیک اسفنجی90 1395.00Q1
581گاز کروماتوگرافی24 1395.00Q1
582سلیاک48 1395.13Q1
583آنالیز بافت42 1395.14Q1
584الگوریتم ژنتیک42 1395.14Q1
585آلوئه ورا36 1395.17Q1
586اسمز36 1395.17Q1
587رفتار جریانی36 1395.17Q1
588عصاره چوبک36 1395.17Q1
589فعالیت ضداکسایشی36 1395.17Q1
590دونات96 1395.19Q1
591آرد برنج30 1395.20Q1
592خرمالو30 1395.20Q1
593آنالیز حساسیت24 1395.25Q1
594فعالیت ضد اکسایشی24 1395.25Q1
595میکروامولسیون24 1395.25Q1
596نانوذرات نقره42 1395.29Q1
597مادون قرمز60 1395.30Q1
598توت فرنگی54 1395.33Q1
599ظرفیت آنتی اکسیدانی30 1395.40Q1
600هم افزایی30 1395.40Q1
601DPPH24 1395.50Q1
602باکتری‌های پروبیوتیک24 1395.50Q1
603خشک کن انجمادی36 1395.50Q1
604فیلم24 1395.50Q1
605مولفه‌های رنگی24 1395.50Q1
606نانولیپوزوم48 1395.50Q1
607آنزیم ترانس گلوتامیناز66 1395.55Q1
608بتاکاروتن30 1395.60Q1
609بادمجان36 1395.67Q1
610روغن کنجد60 1395.70Q1
611خصوصیات تصویری24 1395.75Q1
612صمغ قدومه شیرازی24 1395.75Q1
613گیاه دارویی24 1395.75Q1
614رفتار رئولوژیکی30 1395.80Q1
615فراسودمند78 1395.85Q1
616روغن ماهی48 1395.88Q1
617استویا48 1396.00Q1
618اشعه گاما24 1396.00Q1
619امگا-۳24 1396.00Q1
620باسیلوس کواگولانس30 1396.00Q1
621تبدیل موجک24 1396.00Q1
622دانه کتان24 1396.00Q1
623کیک بدون گلوتن36 1396.17Q1
624اکستروژن30 1396.20Q1
625رهایش24 1396.25Q1
626لاکتوباسیلوس پاراکازئی24 1396.25Q1
627میگو24 1396.25Q1
628پروتئین هیدرولیزشده24 1396.25Q1
629بادام زمینی24 1396.50Q1
630نانوساختار24 1396.50Q1
631پلی پیرول24 1396.50Q1
z